Direktlänk till inlägg 23 maj 2009

Dårhuset: TungGung

Av A Boom - 23 maj 2009 18:03

TungGung är så Farlig och har så Mycket Makt att VGurra bara kan Drömma om att nå upp till TungGungs nivå. När VGurra vill få Paragrafen och MäHät att göra Någonting, som VGurra kanske skulle ha tillbringat lite mer tid till att detaljkontrollera, då Hänvisar VGurra till TungGung. Både Paragrafen och MäHät kan då Nästan falla ner i Trans, Tänk att TungGung sagt detta, och dessa två LättManipulerade Idioter Skall se till att Föra Budskapet vidare. "Det är från Högsta TungGung ledning".... när Paragrafen och MäHät säger så, så fattar LillPatton direkt Vem som Hittat på denna Galenskap och varför. VGurra.


TungGung har Makt där Han sitter på sin Avdelning.Så mycket Makt att TungGung faktiskt kan göra Vad han Vill, Om TungGung Nu skulle få för Sig det. Nu Roar sig TungGung med att Spela med De Andra MedPatienterna på Dårhuset. TungGung är på Dåligt Humör. Många Tunga Patienter på TungGungs Avdelning har Begärt förflyttning, för det är Betungande att vara Runt TungGung.  "My Way or the HighWay" är TungGungs Mantra. Och Lyder Man inte så Går det Illa för en.


Han Som Bestämmer ( HSB) och TungGung ses en gång i veckan, för att snacka om Patienterna. De är ju de tyngsta på Dårhuset och försöker dela upp DÅrhuset. TungGung Säger hur TungGung vill Ha det, sen är Mötet slut. TungGung tycker HSB  är en liten Rövslickare. HSB är avundsjuk på TungGungs Makt och Hoppas att TungGung blir utsatt för StatsKupp snart, så Makten Hamnar i en mer HSB vänlig persons Händer.


 Medlaren, HSB s chef, har det inte lätt, för TungGung Föraktar Medlaren med. TungGung tycker Medlaren är Vek. Så oftast blir det Pannkaka av Allt på Dårhuset, då Medlaren Gett upp och HSB bara är till För att Medlaren skall Avlastas. .


Så HSB har tagit in det han tror är det bästa i hela MallVärlden: VGurra.

För är det i en Mall- så har man Kontrollen. Tror HSB. TungGung vet att Har du Kontrollen på allt Utom Mallen, så har du KOntrollen. Därför är TungGung Kung på Dårhuset. TungGung har Patienternas stöd.


LillPatton och TungGung har en Bra Kontakt. Så Bra att VGurra Sliter sitt Hår efter alla sina Misslyckade Försök att Slå en kil där emellan LillPatton och TungGung. TungGung gillar såna som LillPatton.




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A Boom - 13 juni 2009 21:02

Bloggen kommer fo m idag på fortsätta på  http://brutalterapi.blogspot.com    Farväl och Tack. Och Välkommna dit!                                 ...

Av A Boom - 13 juni 2009 17:02

Varför det när jag städar alltid blir stökigare. Är bättre på annat helt enkelt.     ...

Av A Boom - 13 juni 2009 10:02

Att få sova och faktiskt vakna före klockan. Lovely. Regnar och kallt är det. Riktigt kallt t o m. Nice-   Radion är på och jag går och småflinar för mig själv. "Ring så spelar vi" har jag på. Vilka människor det finns. Skriker i luren för de hör så ...

Av A Boom - 12 juni 2009 20:40

LillPatton Vet inte Vad hon ska Säga och klämmer Sig i Tummen  för att Inte Börja Skratta och Servera BrutalterapiSvar som Inte går in i Skallen på Idioten Herr BlåLäpp ändå.   Herr BlåLäpp berättar  Uppspelt om Sina  Dambesök to Be. Herr BlåLäpp ska...

Av A Boom - 12 juni 2009 13:23

Liksom? Inga roliga är inne.Själv på kontoret med The Brutusar. Vill dra. Får antagligen inte det i tid. För några inte kan hålla schemat.   I dont wanna be here...         ...

Ovido - Quiz & Flashcards