Direktlänk till inlägg 15 maj 2009

DårHuset: Herr Vass

Av A Boom - 15 maj 2009 17:21

LillPatton hade En Parhäst. Herr Vass. Han fick Nog och Bytte jobb för ett tag sen. Saknar inte Dårhuset alls, bara LillPatton, och Rosy Cheeks. De var dessa två  damer som fick Herr Vass att Orka. Dessa Tre Var DårHusets DreamTeam. GrovArbetare. Herr Vass och LillPatton Har Kontakt fortfarande, och Är båda Rörande överreens om att Herr Vass Efterträdare nog inte Kommer bli Långvarig. Detta Mest pga VGurra och MäHät och Paragrafen, som Inte riktigt Spelar med Varandra. Eller Med andra.


 VGurra kan säga en sak Klockan 12, som han Sedan ändrar Åsikt om kl 13. Dock informerar inte VGurra om sin ändrade ståndpunkt så MäHät och Paragrafen som redan satt igång med det som Beslutades kl 12, jobbar förgäves. Och Förvirrar Alla.


Sen har både MäHät och Paragrafen information som de inte Vågar Yppa, ty VGurra har sagt de Inte Får. Vare sig MäHät eller Paragrafen har Förstånd att förstå eller Tolka VGurra, till Kroppsspråk eller till Vad VGurra Egentligen Säger. Så det Spelar Egentligen Ingen Roll vad de Säger till Invånarna. Eller inte säger. Alla Invånare Vet att Det MäHät och Paragrafen Säger inte gäller Ändå, eftersom VGurra Varit Förbi och Sagt Tvärtom till Några av invånarna Redan.


 VGurra och Paragrafen Håller Tätt mot MäHät. För MäHät är Deras OfferLamm. Men det har inte MäHät fattat ännu. TY MäHät är mycket Trög. Naiv. Lättlurad.


Herr Vass och LillPatton hade Bra Pli på Dårhusets alla Invånare, Patienter och Driften av Dårhuset. Efterträdaren Skall nu Tala med MäHät om Det som Gäller Driften. MäHät Talar Inte Med LillPatton om Detta, så LillPatton vet Nada.


Efterträdaren kommer att Behöva ta in Sina chefer på Förhandlingar. Ty Efterträdaren har inte Stake som Herr Vass. Eller erfarenhet Av att Vårda Så svårt Sjuka personer som VGurra, MäHät och Paragrafen.


LillPatton saknar sin ParHäst.



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A Boom - 13 juni 2009 21:02

Bloggen kommer fo m idag på fortsätta på  http://brutalterapi.blogspot.com    Farväl och Tack. Och Välkommna dit!                                 ...

Av A Boom - 13 juni 2009 17:02

Varför det när jag städar alltid blir stökigare. Är bättre på annat helt enkelt.     ...

Av A Boom - 13 juni 2009 10:02

Att få sova och faktiskt vakna före klockan. Lovely. Regnar och kallt är det. Riktigt kallt t o m. Nice-   Radion är på och jag går och småflinar för mig själv. "Ring så spelar vi" har jag på. Vilka människor det finns. Skriker i luren för de hör så ...

Av A Boom - 12 juni 2009 20:40

LillPatton Vet inte Vad hon ska Säga och klämmer Sig i Tummen  för att Inte Börja Skratta och Servera BrutalterapiSvar som Inte går in i Skallen på Idioten Herr BlåLäpp ändå.   Herr BlåLäpp berättar  Uppspelt om Sina  Dambesök to Be. Herr BlåLäpp ska...

Av A Boom - 12 juni 2009 13:23

Liksom? Inga roliga är inne.Själv på kontoret med The Brutusar. Vill dra. Får antagligen inte det i tid. För några inte kan hålla schemat.   I dont wanna be here...         ...

Ovido - Quiz & Flashcards