Alla inlägg den 1 juni 2009

Av A Boom - 1 juni 2009 22:36

Som bara försvinner. Kan inte var  möjligt. Nu får de allt komma med en förklaring. Och hitta flygplanet. Ett Air France med 228 personer om bord. Borta.


Som tillhörande de flygräddas skara kommer jag fundera på detta i många år annars. Bermuda triangeln har man ju hört om, men detta var ju över Atlanten..


Obehagligt. Ytterst obehagligt.



Av A Boom - 1 juni 2009 21:21

Jag bara älskar färjan. Helt facinerad har jag följt detta program. Vad är det för tomtar som åker undrar jag varje gång.  Är mycket impad av personalen. De skulle kunna  jobba på vilken låst avdelning som helst.


Jag har inte åkt med  någon färja på flera flera år, och jag kommer aldrig åka med denna  speciella färja någonsin. Jag har gjort mina år i vårdsvängen.

Av A Boom - 1 juni 2009 18:57

Man trodde inte att Dessa  Människor fanns i Verkligenheten, och De gör de Antagligen inte, Bortsett från Dårhuset då. Det är Verkligen en Helt annan Värld där. Helt Otroligt, tänker LillPatton Ofta. Hur kan Det vara Möjligt liksom. Fyrkanten, Dum och Dummast arbetar ihop.  Fyrkanten Är Deras boss. Fyrkanten har Nu haft PMS i Två veckor och Alla på LillPattons vinge är DÖLESS på Fyrkanten. Tycker Fyrkanten Borde Skilja sig från Baljan. Eller Börja Våga  säga ifrån. Men det är Fyrkanten för Feg för.


Dum, han är Nybliven Ordförande för PotatisSkalarnasFörening på Dårhuset, och är Mycket Mallig över detta. Hur Han har Blivit det är För LillPatton en Gåta, Dum han är så dum att Klockorna Stannar och Ingen förstår Alls vad han Talar om. Eller orkar Bry sig över. Det finns faktiskt Vettiga Invånare bland PotatisskalarnasFörening.  Fyrkanten håller ofta på att Bryta ihop på Dum, för Dum kan b la  inte Passa tider och låter Ofta väldigt Mycket Brådskande och Viktiga SjuktransPorter som Skall ske pPå Dårhuset, bli Försenade. Eller helt Missade.


 LillPatton tycker att OM Dum kom ur Garderoben så Kanske livet skulle bli lite Enklare för Dum. Om Dum inte Importerar då vill Säga. Innan Dum Kommer Ur Garderoben.


Dummast,  han är så dum att inte Bara Klockorna Stannar, utan även Motorerna. Dummast kan Tala med Krukväxter. I timmar....  Dummast kan Börja  samtala med en Annan från Dårhuset, men sen Flyr den Personen. SNabbt. Och Dummast, han Märker ingenting, utan Snackar vidare med Krukväxten, Smackande med Tungan mot sina  Tänder så Att Alla Invånare OCH patienter flyr från Dummast ÄVEN av den Anledningen.


 När Dummast Äter så Har Dummast så mycket Tics för sig att man Storknar. 30 gånger skall allt Skakas, Hamras och Läggas ner på tallriken. Alltså, en potatis =30 skak/ hamringar/ Läggningar. Sen skall Bestick, VattenGlas och Allt Annat som Är runt Omkring Dummast  vridas runt 180 ggr. Så det tar tid för Dummast att äta.


Dessa Tre Personer satt med LillPatton ute i en Korridor idag. i 15 minuter. LillPatton som är av Mycket Segt och Envist virke, hade svårt att inte börja skratta Hysteriskt och börja Dunka sin stackars Skalle mot väggen. Ty när dessa Tre Idioter Talar om hur det borde Vara på Dårhuset, då är det Svårt att inte Bryta ihop.


 För detta kan väl inte vara Sant, att 3 Djupt Störda män med Varierande Grad av Storhetsvansinne och Svåra Komplex Handhar SjukvårdsTransporter åt Dårhuset. Och Varför talar Ingen om för Dem att de INTE är Anställda i TutTutbranchen...





Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards